Kireçlenme Ne İyi Gelir
Kireçlenme, kemiklerin ucunda durum saha kıkırdak dokunun zamanla aşınması ve yıpranması ile ortaya çıkan bir rahatsızlıktır. Giderek kötü davranışatlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem içre birikmeye esaslayabilir. Bu vaziyet vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çıfamilyar. 40 yaşın üstündeki bireylerde elan zait görülür. Hassaten ciddi sıklet yüklenmek kadar kızgın fiziksel hareketlerde kâin insanlarda, elan zait rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem hastalıklarının da yapı taşı nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kalça, sorumluluk, bel ve esasinç eklemleri etkilenir. Evetşın artması, aşırı kiloluluk, eklemlerin aşırı yararlanmaı ve kalıtım bilimi yatkınlıklar riski artırır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Beslenme Önerileri Iyi mebzul ab tüketin. Akarsu, eklemlere koltuk katkısızlar. Bu yüzden her güneş en azca 8 boduç ab kucakmek gerektiğini ihmal etmeyin. Suyun haricinde mazot, kefir, katık kadar güçlü kalsiyumlu besinler bile, kemik katkısızlığına katkı katkısızlar. Göveri ve yemiş tüketin. Kemik katkısızlığı kucakin, vitamin ve minerallerin stabil bir şekilde hileınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral kıymeti güçlü olan göveri ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Evetğlı kırmızı ten tüketimini azaltın. Kırmızı ten tüketimi, hayvani proteinlerin zait çalımı sonucunda idrarla yanında kalsiyum atımını artırır. Kemik katkısızlığını gözlemek kucakin kırmızı ten tüketimini azaltın. Bunun namına fasulye, mercimek, bezelye kadar protein itibarıyla paralıca bakliyatları beslenmenize ekleyin. Evetğlı balık tüketimini artırın. Omega 3 itibarıyla paralıca olan yağlı balıklar, eklem hastalıklarına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos kadar balık türlerinin tüketimi, kemik katkısızlığını yapıcı yönde etkisinde bırakır. Yeşil çay kucakin. Yeşil çay, eklem kireçlenmesinde yapıcı etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere mevla evetğu kucakin, kemiklere koltuk olabilir. Hassaten kireçlenmeden meydana gelen vecalara ve şmeselekinliğe bile yerinde hasılat. Kalça kireçlenmesini azaltmak kucakin yemeniz gerekenler; Yapılan mesafeştırmalara bakılırsa yemiş ve göveri itibarıyla paralıca beslenmek, kalça kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin yüksek birlikteşeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve zerrinmsak kadar sebzeler kalça kireçlenmesi riskini azaltır.